forex trading logo

Knjige v pripravi

 

JB - KnjigaKlikni za več informacij

_________________________

 

Krabmerger leljak si knjiga

 

Klikni za več informacij

_________________________

 

Največje

 

skrivnosti

 

udbe

 

Klikni za več informacij

_________________________

 

UDBA

udba 001

- Ali je Kučan vedel, da je Silvo Gorenc 1972 ugrabil in likvidiral Stjepan Crnogorca?
- Zakaj je 1975 umrl Nikica Martinovič gospod Zemljarič?
- UDBA je 1966 leta postavila bombo v Pliberku.
- UDBA je 1967 odigrala atentat na Tita na Dunaju.

Knjigo dobite na vseh Petrolovih bencinskih servisih.

Knjiga je dobavljiva tudi v hrvaškem jeziku.
Cena  samo 17,90 €.  

Z nakupom knjig mi pomagate pri raziskovanju.

Hvala.

Naročila:
roman@leljak.si
telefon: 051603686

Obrazec za prijavoZačetek
14
Jan
2016
Drobnič Anton, Justin Stanovnik PDF Natisni E-pošta
Prispeval Roman Leljak   
Četrtek, 14 Januar 2016 16:57

 

Odnos do sodelavcev UDBE, ki jih obravnavam


v moji knjigi ŠPICLJI UDBE je do vseh enak.

 

drobnič

 

Justin

 

Zadnjič posodobil Četrtek, 14 Januar 2016 18:02
 
11
Jan
2016
POMAGAJTE PDF Natisni E-pošta
Prispeval Roman Leljak   
Ponedeljek, 11 Januar 2016 16:05

Angela Meh je rojena 14.02.1928. Nikoli ni praznovala dan ljubezni. Verjetno nikoli slišala za Valentinovo. Umrla je cvetno nedeljo, 24.06.1945 za svojo hišo. Umrla je stara 17 let.

Njeno likvidacijo je naročil Mitja Ribičič.

Rodila se je v torek, 14.02.1928. leta, na svojem naslovu v Slatini 39, Šmartno ob paki. Družina je imela več otrok, mati Elizabeta je umrla tik pred drugo vojno pri porodu svojega otroka, oče Martin se je mučil skozi življenje kot delavec.

1943 leta je Angela iskala gobe. Bilo ji je 15 let. Naletela je na tri partizane. Glavni je bil je bil tov. Žuti, njegov kurir je bil tov. Vlado, partijski sekretar pa tovariš Peter. Od takrat jim je morala nositi pijačo in hrano. Nemci so nekaj zasumili in jo zaslišali. V strahu za svoje življenje je povedala.

V nemški hajki sta bila dva ranjena, tretji pa je bil odpeljan v zapore. Vsi trije so vojno preživeli in uživali sadove svojega revolucionarnega vojskovanja.

1945 jo prijavijo OZNI. Divizijsko vojaško sodišče jo je kot mladoletnico obsodi na smrt. Smrtna kazen ni izvršena. Kazen so ji spremenili v kazen v delovnem taborišču.

V delovnem taborišču jo partizani seksualno zlorabljajo.

Po ustnem izročilu Angela Meh ostane noseča. 21.06.1945 zdravnik dr. Loutner iz Gornjega Grada in zdravnik 7. partizanske brigade ugotavljata, da bi jo bilo potrebno odpeljati v bolnico v Celje. Šef OZNE za Gornji Grad je bil Stane Naglav. Ostali pripadniki OZNE pa so bili Stane Mavrič, Mirko Šmid, Bojan Gorenc, Franc Šircelj, Stane Kotnik in Alojz Firšt. Posvetujejo se z majorjem Ribičičem, ki zjutraj, četrtek, 21.06.1945 odredi, da jo naj konspirativno likvidirajo.

22.06.1945, v petek, jo konspirativno likvidirajo na način, da ji s puškinim kopitom udarjajo v glavo. Do jutra jo pustijo ležati ob baraki pokrito z vejami.

23.06.1945 OZNA napiše poročilo celjski ozni, da je likvidacija izvršena.

Toda ponoči se Angela Meh prebudi. Udarci je niso pokončali. Odplazi se domov v naročje očeta, ki jo poskuša skriti.

23.06.1945 pripadniki OZNE načrtujejo pokop Angele in ugotovijo, da je ni.

24.06.1945 v zgodnjih jutranjih urah jo najdejo doma. Odpeljejo jo 300 metrov stran od hiše. Oče je slišal samo dva strela.

Do svoje smrti je skrivoma odhajal na grob svoje hčerke. Ni se je upal odkopati in jo pokopati v družinski grobnici.

Spoštovani, vabim Vas, da v soboto, 16.01.2016 uresničimo željo očeta Angele Meh. Poiskati jo moramo na območju 100 kvadratnih metrov. Grob Angele Meh po smrti očeta Martina ni več viden.

Angelo Meh bomo pokopali na družinskem pokopališču, Šmartno ob Paki.

Zbrali se bomo v Letušu, bencinska črpalka Agip ob 10.00. Rabimo lopate, motike, krampe. V primeru, da bo slabo vreme oziroma sneg bomo določili drugi datum.

V imenu Društva Huda Jama

Roman Leljak, 041 288170

Zadnjič posodobil Ponedeljek, 11 Januar 2016 18:36
 
22
Nov
2015
pismo Cerarju PDF Natisni E-pošta
Prispeval Roman Leljak   
Nedelja, 22 November 2015 14:49

22. novembra 2015

Spoštovani predsednik Vlade Republike Slovenije
gospod dr. Miro Cerar,

na sodišče v Nemčijo so začeli vabiti in zasliševati slovenske državljane, ki so pred letom 1990 opravljali vodilne funkcije v SDV. Vabijo predvsem tiste pripadnike, za katere sem uspel najti dokumente, ki so za nemško sodišče zadoščali kot dovolj utemeljen dokaz, da imajo informacije o tajnih likvidacijah, ki jih je SDV izvajala v Nemčiji (Eržen, Kranjc, Gorenc, Bračko in drugi). Za 36 pripadnikov SDV (operativci, sledilci, posebni sodelavci...), ki so še živi, poteka namreč v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji in na Škotskem sodna in policijska preiskava o njihovi vpletenosti v različne likvidacije, zastrupitve, diverzantske akcije in ugrabitve, ki so jih izvajali proti takratni jugoslovanski emigraciji na zahodu. Vabil k pričanju, vabil za zaslišanja in pripornih nalogov bo vsak dan več.

Spoštovani gospod Miro Cerar. Zadnje dneve dobivam informacije o tem, da se pripadniki SDV srečujejo in dogovarjajo o načinu obrambe pred tujimi preiskovalnimi organi, o pravni varnosti, ki jim jo zagotavlja Slovenija in o možnostih »paralizacije« Romana Leljaka.

Sprašujem Vas, če mi lahko poveste in zagotovite, da proti meni ne bodo uporablili specialnih sredstev za tiho likvidacijo, ki so bila, kolikor vem, zadnjikrat nabavljena v juliju leta 1988. Gre za svinčnike s strupom, kadilske pipe kot pištole, specialne dežnike z dušilci in iglami s strupi. V prilogi Vam pošiljam dokument o nabavi teh sredstev, ki jih je podpisal Boris Orehek. Po zagotovilu g. Igorja Bavčarja ta sredstva nikoli niso bila predmet primopredajnega zapisnika začasa takratne njegove funkcije in jih od leta 1990 ni v evidenci sredstev, s katerimi razpolaga MNZ Republike Slovenije.

Milan Dorič, posebni sodelavec SDV, je od službe prejel ogromne vsote denarja in 11 pištol. Eno zadnjih je prejel v mesecu januarju leta 1988. Gre za avtomatsko pištolo »Škorpijon« . V devetem mesecu leta 1989 je Ivan Eržen, načelnik SDV Slovenije, predlagal zveznemu podsekretarju v Beogradu Zdravku Mustaču (sedaj je v priporu v Nemčiji), da Milanu Doriču podelijo državno priznanje »Red zaslug za narod s srebrno zvezdo«. Dne 19. 09. 1988 je bil v Krnicah pri Lučah, na kmečkem turizmu pri Mariji in Antonu Lobniku, Milan Dorič predan na zvezo vodilnemu delavcu SDV Rafaelu Mohorku. Pisarna odvetnika Rafaela Mohorka še danes deluje v Celju.
Prav pisarna odvetnika Rafaela Mohorka pa je zoper mene pričela s civilnimi izvršilnimi postopki. V javnosti me prikazujejo kot velikega dolžnika. Prav ti postopki, posebej pa način zaničevanja ter objavljanja polresnic v nekaterih medijih, bi bil lahko kasnejši »resnični razlog« v primeru moje »paralizacije«. Takšen način delovanja SDV se jasno kaže tudi iz posebnega Pravilnika za dezinformacije, ki ga je uporabljala SDV pri svojem delu.

V letu 2014 sem s svojimi raziskovanji začel sodelovati s slovenskimi preiskovalnimi organi. Zavajali so me, da izsledke preiskovanja posredujejo tujim preiskovalnim organom. Še več, preko svojih tajnih sodelavcev so nadzorovali in me nadzorujejo z namenom, da bi pridobili informacije o tem, kakšne in koliko dokumentov sem izročil preiskovalnim službam in sodiščem v evropskih državah. Sodelovanje sem s svoje strani prekinil.

Spoštovani predsednik Vlade Republike Slovenije, gospod Miro Cerar, pričakujem, da bom v državi, ki jo vodite, lahko svobodno raziskoval. Pričakujem, da boste pri mojem delu zagotovili varnost meni in moji družini. Verjetno veste, da je politična policija SDV v imenu državne ureditve SFRJ (primer družine Ševo) ubijala tudi otroke.
Prosim Vas, da mi na to javno pismo odgovorite.

Roman Leljak

- V vednost:
Predsedniku države RS g. Borutu Pahorju,
Ministrici za notranje zadeve RS g. Mag. Vesni Györkös Žnidar

S spoštovanjem,
Roman Leljak

 

Zadnjič posodobil Nedelja, 22 November 2015 18:29
 
« ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec »

Stran 10 od 83

Nova knjiga

 

 ŠPICLJI

 

UDBE

 

Za več informacij klikni tukaj

 

Kdo prodaja knjige

 Ljubljana

 ŠKOFIJSKA KNJIGARNA
 Mačkova 6
 1000 Ljubljana

 Novo Mesto

 Knjigarna Sračje gnezdo
 Ljubljanska c. 27
 8000 N. Mesto

 Bencinski servisi PETROL

 Po vsej Sloveniji

Zbrana dela udbovca Janeza Zemljariča

Janez Zemljarič udba

Knjiga vsebuje vse operativne obdelave posameznikov,

ki jih je nadzoroval Janez Zemljarič.

Med mnogimi tudi sedanjega ustavnega sodnika dr. Petriča,

Boris Pahorja, Toneta partljiča....

Preko 300 danes znanih Slovencev. Mnogi med njimi so bili

obsojeni na dolgoletne zaporne kazni,

odpeljani v umobolnice.Nikica Martinovič je moral umreti.

Knjiga je A4 formata, 320 strani, le 300 izvod, na razpolago le še manj kot 200 izvodov.

Knjiga je v prodaji.

Cena 29,90 evrov.

Email: roman@leljak.si

Telefon: 041 288 170

SPEČA UDBA

unnamed

V knjigi SPEČA UDBA so objavljeni seznami članov slovenske UDBE od 1980 do 1990 leta. Seznami aktivnih in rezervnih članov UDBE so objavljeni po krajih. Priloga knjige pa je seznam vseh sodelavcev slovenske UDBE doma in v tujini.

Knjigo je možno kupiti na vseh Petrolovih črpalkah.

Cena knjige je 24,90 €.

Z nakupom mi veliko pomagate pri raziskovanju delovanja UDBE doma in v tujini.

roman@leljak.si ; sms 041 288 170

 

ČRNE BUKVE

Črne bukve

Prepotrebni ponatis originala Črnih bukev dokazuje, da je komunistična Resnica ves ta čas po vojni bila neresnična. Neresnična zato, ker je bila skrbno odbrana, selekcionirana in tendenciozna, ker ni le zamolčevala cele vrste dogodkov, ampak je zamolčevala celo najbolj ključne dogodke iz časa okupacije.  Je edina knjiga, ki so jo izdali "poraženci". Je knjiga, ki je bila v komunističnem sistemu najbolj prepovedana. Posed knjige je pomenil nekaj let zapora.

 

Knjiga na zalogi. 20 €

Z nakupom knjig mi pomagate pri raziskovanju.

Hvala.

Naročila:

roman@leljak.si

telefon: 051603686

Raziskovanje usod posameznikov

- iskanje posrmrtnih ostankov

- iskanje arhivskega gradiva

  doma in v tujini

- svetovanje pri raziskovanju

  polpretekle zgodovine

mail: roman@leljak.si

tel.: 041 288 170

Brezplačni knjigi

 

knjiga1

pdf Sam proti njim I

 

knjiga2

pdf Sam proti njim II

 

Prisotni na strani

Prisotni 74 gostov .

Ankete

Ste prebrali katero izmed teh knjig?
 

Statistika

Števec pogledov vsebine : 1482705

O piškotkih


feed-image Zaznamki

Zadnje novice

Priljubljeno